تفاوت نایلون شیرینگ با سلفون

تفاوت نایلون شیرینگ با سلفون


نایلون شیرینگ چه تفاوتی با سلفون دارد؟

استفاده از نمونه‌ های مختلف نایلون این روزها در صنایع و مکان‌ های مختلف بسیار بیشتر شده است. از سوی دیگر پیشرفت تکنولوژی باعث شده تا نمونه‌ های مختلفی از این محصولات در بازار موجود باشند. سلفون و نایلون شیرینگ دو محصول متفاوت است که در سال های اخیر استفاده از آنها بسیار گسترده شده است. ممکن است این سوال ذهن بسیاری از ما را مشغول کند که تفاوت نایلون شیرینگ با سلفون در چیست. بهترین روش برای پاسخ دادن به این سوال، شناخت هر کدام از این محصولات به صورت جداگانه هست. در ادامه این مطلب از پولاد پلیمر با معرفی نایلون شیرینگ و سلفون به صورت جداگانه، شما را بیشتر با این دو محصول آشنا می‌ کنیم و تفاوت نایلون شیرینگ با سلفون را مشخص می‌ کنیم.

اصلی ترین تفاوت نایلون شیرینگ با سلفون این است که سلفون تشکیل شده از مواد آلی و گیاهی بوده و اصطلاحات سازگار با طبیعت می باشد. اما نایلون شیرینگ و سایر نمونه‌ های نایلون فاقد این ویژگی هستند.

تفاوت نایلون شیرینگ با سلفون
تفاوت نایلون شیرینگ با سلفون

نایلون شیرینگ چیست؟

یکی از انواع پرکاربرد نایلون برای بسته بندی نایلون شیرینگ هست که با نام استرچ فیلم نیز معروف است. روند استفاده از نایلون شیرینگ به این شکل است که آنها را به دور محصولات مورد نظر برای بسته بندی می‌ پیچیند. سپس برای این که نایلون‌ ها محصول مورد نظر را به خوبی احاطه نمایند، آن را در معرض دمای 160 تا 220 درجه سانتی گراد قرار می‌ دهند. از همین رو این محصولات را با نام استرچ فیلم نیز شناخته می شود.

نایلون شیرینگ بسته به کاربرد مورد نظر در ابعاد و اندازه‌ های مختلفی تولید می‌ گردد. همچنین تولید آنها به صورت یک لایه و چند لایه نیز مرسوم است. در این میان باید به یاد داشته باشید که هر چقدر تعداد لایه‌ های نایلون شیرینگ بیشتر باشد، مقاومت آن در برابر اجسام تیز، ضربه و کیفیت آن بیشتر می شود. معمولا این محصولات در ضخامت‌ های بین 30 تا 200 میکرون و عرض‌ های 10 تا 120 سانتی متر تولید و به بازار عرضه می‌ گردند.

نکات مهم در خصوص نایلون شیرینگ

در ادامه این قسمت نکاتی که باید در زمان استفاده از نایلون شیرینگ یا استرچ فیلم به یاد داشته باشید را با هم بیشتر بررسی می کنیم:

نایلون‌ های شیرینگ در رنگ‌ ها و طرح‌ های مختلفی تولید می‌ گردند و با توجه به سفارش مشتری می‌ توان طرح‌ های درخواستی آنها را روی این محصولات چاپ کرد.
بسته به میزان نیاز مشتریان نایلون شیرینگ به صورت عمده یا جزئی در اختیار آنها قرار می‌ گیرد.
نمونه‌ ای از نایلون شیرینگ که با نام سلفون شیرینگ نیز شناخته می‌ شود، در بازار موجود است که بیشتر در مصارف خانگی یا کارگاه‌ های کوچک مورد استفاده قرار می گیرد.
روند حرارت دهی به نایلون شیرینگ به دو صورت دستی و با استفاده از دستگاه انجام می گیرد. استفاده از دستگاه در شرایطی معقول است که کالاها یا محصولات تولیدی که قصد بسته‌ بندی آنها را داریم زیاد باشند. اما در صورتی که قصد استفاده از آن برای مصارف خانگی و کارگاه‌ های کوچک را دارید بهتر است به صورت دستی روند حرارت دهی را انجام دهید.

آشنایی با کاربرد‌های نایلون شیرینگ

نایلون شیرینگ به طور کلی به دو صورت در بسته بندی کالا و محصولات مورد نظر ما کمک می‌ کنند. در مورد اول ما قصد داریم که در برابر ضربات وارد شده محصول در زمان جابجایی مقاومت آن را بیشتر کنیم. در مورد دوم نیز استفاده از نایلون شیرینگ به ما اجازه می‌ دهد تا از محصول خود در برابر عوامل خارجی و آلودگی‌ ها محافظت نماییم.
مورد بعدی که حتماً باید در زمان خرید نایلون شیرینگ به آن توجه داشته باشید این است که نایلون شیرینگ دارای انواع مختلفی است. نمونه‌ هایی از این محصولات که برای استفاده از آنها باید سراغ دستگاه های پیشرفته بسته بندی برویم، تفاوت زیادی با نمونه‌ های معمولی دارند. شاید بتوان گفت رایج ترین مورد استفاده از نایلون شیرینگ که همه ما با آن آشنایی داریم، بسته بندی شل آب معدنی می باشد.

تفاوت نایلون شیرینگ با سلفون
تفاوت نایلون شیرینگ با سلفون

سلفون چیست؟

تا اینجای کار سعی کردیم شما را با نایلون شیرینگ یا استرچ فیلم آشنا سازیم. حال برای درک بهتر تفاوت نایلون شیرینگ با سلفون نوبت به شناخت سلفون می‌ رسد. سلفون که ساختار آن تشکیل شده از سلول عالی است، ورقی شفاف و نازک است که تفاوت زیادی با انواع نایلون دارد. بسیاری به اشتباه تصور می‌ کنند که ساختار مولکولی پلاستیک یا نایلون با سلفون یکسان است. اما این افراد باید بدانند که ساختار مولکولی سلفون تشکیل شده از سلولز عالی و الیاف گیاهی است.

سلفون‌ ها سازگار با محیط زیست می‌ باشند و به مرور زمان تجزیه خواهند شد. اما انواع نایلون میزان تجزیه پذیری بسیار پایینی در طبیعت دارند. به کارگیری سلفون برای بسته بندی گزینه بسیار مناسبی است چرا که این محصولات بدون بو و بدون مواد سمی هستند. همچنین آب، باکتری، روغن و هوا از آنها عبور نخواهند کرد و به همین دلیل کاربرد فراوانی برای بسته بندی کردن مواد غذایی دارند.

کاربرد سلفون

اولین استفاده‌ ای که همه از سلفون با آن آشنایی دارند، برای ذخیره و بسته بندی مواد غذایی می باشد. اما ویژگی‌ های مثبت این محصول باعث شده تا برای بسته بندی در شرایط مختلف بتوان از آنها استفاده نمود. خاصیت ضد الکتریسیته ساکن و ضد گرد و غبار بودن سلفون یکی از مزایای اصلی محصولات می باشد که باعث افزایش موارد استفاده از آن شده که در ادامه برخی از این موارد را مورد بررسی قرار می‌ دهیم:

  • بسته بندی پوشاک
  • بسته بندی تجهیزات پزشکی حساس
  • بسته بندی انواع آجیل و خشکبار
  • بسته بندی انواع شکلات و شیرینی
  • بسته بندی محصولات دارویی گوناگون

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *